۶ روش برای سفید شدن طبیعی دندان‌ها

6 روش برای سفید شدن طبیعی دندان‌ها - والامد

گاهی اوقات حتی یک لبخند ساده می‌تواند جذاب و گیرا باشد. در این بین داشتن دندان‌هایی سفید از فاکتورهای ضروری است که جذابیت لبخند را دو چندان می‌کند. در این متن توصیه‌هایی را برای سفید شدن طبیعی دندان‌ها به شما ارائه می‌دهیم.

توصیه‌هایی برای سفید شدن طبیعی دندان‌ها

هرروز پنج چیز را بخورید

قند میوه‌ها موجب بروز مشکلاتی می‌شود. اما انتخاب سالاد مناسب موجب می‌شود که دندان‌هایتان درخشان باقی بمانند. دکتر ریچارد مارکز می‌گوید که توت‌فرنگی و سیب حاوی اسید مالیک هستند که پاک‌کننده طبیعی دندان‌هاست.
میوه‌ها و سبزی‌هایی که رنگ‌دانه‌های بسیار دارند مانند بلوبری و چغندر، مصرف نکنید. رنگ آن‌ها با چسبیدن روی سطح دندان‌ها، آن‌ها را لک می‌کند. کاری و قهوه سیاه هم نخورید.

هرروز پنج چیز را بخورید - والامد

خمیردندان بهتری انتخاب کنید

طبق تحقیقی که سازمان استاندارد تبلیغات انجام داده است، خمیردندان‌های سفیدکننده معمولی تأثیر چندانی ندارند. اما می‌توانید با افزودن جوش‌شیرین، اثر آن­‌ها را دوچندان کنید. دکتر مارکز می‌گوید: «جوش‌شیرین عامل اکسیدکننده و پاک‌کننده طبیعی است.»
او توصیه می‌کند که به‌جای جوش‌شیرین می‌توانید از خمیردندانی که حاوی زغال است مانند بلک ادیشن برند دایموند وایتس استفاده کنید. زغال فعال‌شده پوست نارگیل هم دندان‌های شما را سفید می‌کند. دکتر مارکز می‌گوید: «این زغال، لثه‌ها را تقویت می‌کند، سموم را از دهان می‌زداید و باکتری‌ها را جذب می‌کند.» فروبردن مسواک در خاکستر باربکیو احتمالاً این نتیجه را نخواهد داد.

خمیردندان بهتری انتخاب کنید - والامد

نارگیلی شوید

پوسته نارگیل تنها پاک‌کننده دهان نیست. دکتر مارکز می‌گوید: «می‌توانید از روغن نارگیل به‌جای دهان‌شویه استفاده کنید. یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل را تا می‌توانید در دهان خود بگردانید. مدت ایده‌آل برای این کار ۱۵ دقیقه است.»
طبق تحقیقی نیجریه‌ای، این تکنیک سنتی هندی، باکتری‌ها را از لثه‌های شما می‌زداید و دندان‌هایتان را چرب می‌کند، درنتیجه لکه‌ها به آن‌ها نمی‌چسبند و ورم لثه و شکل‌گیری پلاک کاهش می‌یابد. خوردن شکلات نارگیلی کمکی به شما نخواهد کرد!

نارگیلی شوید - والامد

شیر دارید؟

رژیم غذایی متناسب با لبخند ایده‌آل خود را داشته باشید. دکتر مارکز می‌گوید: «هرچه مواد غذایی مصرفی سفیدتر باشند، دندان‌هایتان سفیدتر خواهند بود.» بهتر است مرغ، برنج و ماهی را با شیر بخورید. دکتر مارکز می‌گوید: «کلسیم موجود در شیر به تقویت مینا و ساختار دندان و فک کمک می‌کند.»
برای دسر، به‌جای شیرینی از مواد نمکی استفاده کنید. پنیر نه‌تنها کلسیم کافی برای دندان‌ها را دارد بلکه آن‌ها را صیقل می‌دهد. دکتر مارکز می‌گوید: «پنیر، ساختار پاک‌کنندگی سطحی دارد. خصوصاً پنیرهای سفت مانند چدار.» به دلیل اینکه چربی‌ها خاصیت اسیدی بزاق را کاهش می‌دهند و درنتیجه دندان‌ها کمتر فاسد می‌شوند، طبق تحقیقی که در ژورنال جنرال دنتیستری منتشر شده است. اگر کراکر خود را در چاتنی (نوعی ترشی) فروکنید، این خاصیت کمتر می‌شود.

شیر دارید؟ - والامد

استفاده بهینه از نمک

استفاده از دهان‌شویه قبل از مسواک زدن موجب می‌شود که به باکتری‌هایی که مسواک نمی‌تواند به آن‌ها دسترسی داشته باشد حمله شود اما همه دهان‌شویه‌ها خوب نیستند. دهان‌شویه‌های الکلی در بروز سرطان دهان نقش دارند و در کوتاه‌مدت، استفاده از آن‌ها موجب خشک شدن دهان و بدتر شدن بوی آن می‌شود.
در عوض، از آب‌نمک استفاده کنید. مارکز می‌گوید: «یک قاشق غذاخوری نمک را با آب گرم مخلوط کنید و از آن به‌عنوان دهان‌شویه استفاده کنید. نمک یک آنتی باکتریال طبیعی است که با حمله به دیواره سلولی باکتری‌ها اثر می‌گذارد. بنابراین به سفید شدن طبیعی دندان‌ها کمک می‌کند و محافظ لثه‌هاست.»

استفاده بهینه از نمک - والامد

مسواک خود را به برق بزنید

مسواک دستی شما خطرناک است. خصوصاً به دلیل اینکه اکثر افراد توجهی به توصیه تعویض آن پس از سه ماه ندارند و درنهایت با مزرعه‌ای از باکتری‌ها دندان‌های خود را مسواک می‌زنند. مسواک‌های برقی در ابتدا پرهزینه به نظر می‌رسند اما پولی که بابت آن­ها پرداخت کرده‌اید را با نرفتن به دندان‌پزشک برای پر کردن دندان‌ها دوباره پس‌انداز خواهید کرد.
دکتر مارکز می‌گوید: «مسواک‌های برقی تا ۷۰% بیشتر از مسواک‌های دستی پلاک‌ها را از بین می‌برند.» او سونی‌کر دایموند کلین برند فیلیپس را پیشنهاد می‌کند که در هر دقیقه ۳۱۰۰۰ ضربه وارد کرده و لکه‌ها و تارتار را از دندان‌ها می‌زداید.
فقط باید مراقب باشید که برق لبخندتان دیگران را کور نکند!

مسواک خود را به برق بزنید - والامد